Skip to main content

Nieuws


Terug naar overzicht

Ontbijtmanden vervangen VIP-nieuwjaarsreceptie

VIP_ontbijtmand_Aerotrim.jpg

Op de eerste maandag van het nieuwe jaar vindt naar jaarlijkse traditie de nieuwjaarsreceptie van Ondernemersclub ‘Verenigde Industrie Pelt’ (VIP) plaats. Spijtig genoeg kunnen er geen recepties plaatsvinden, waardoor de VIP-bestuursleden op zoek moesten naar een alternatief. “We zijn met ons team op pad getrokken en hebben ieder lid persoonlijk een luxe ontbijtmand bezorgd”, zegt VIP-voorzitter Carlo Dilissen.

Daarnaast bracht het bestuur ook persoonlijk hun nieuwjaarswensen over en polste het naar de noden en wensen van de Peltse ondernemers. “Bovendien steunen we met deze ontbijtmanden ook enkele lokale goede doelen. Met deze actie slaan we dus twee vliegen in één klap”, vertelt Carlo Dilissen.

De reacties van de leden waren dan ook positief, maar de wens naar netwerkmomenten met fysiek contact klinken steeds luider. “Dat is met voorsprong de grootste wens van de Peltse ondernemer. Indien de situatie het toelaat, zullen we daar zeker opnieuw werk van maken zoals we in het verleden al deden”, besluit de voorzitter.

Ook lid worden van Verenigde Industrie Pelt? Laat je gegevens achter op https://www.vip-networking.be/lid-worden/

Contacteer ons